Ingrediente:
1/2 esalota/ceapa frantuzeasca mica,tocata
2 Linguri otet
1/2 lingurita mustar Dijon
3 Linguri ulei ev. masline
170 g frunze tinere rucola
sare si piper proaspat macinat
57 g sunca Prosciutto,feliate fin,taiate benzi de 2,5 cm
1-2 piersici,curatate,feliate
28 g branza de buna calitate Parmigiano-Reggiano
otet balsamic invechit/obisnuit
Pregatire:
Combini ceapa si otetul(de vin de Xeres),lasi 10 min,adaugi mustarul si uleiul.
Pui rucola intr-un bol mare,adaugi vinegreta un praf sare si piper.Amesteci sa se acopere,potrivesti gustul.Asezi sunca si piersicile deasupra.Pui branza rasa si picuri otetul balsamic,inainte de servit.
Reteta aici:
Arugula, fill-in-the-blank and prosciutto salad with pinot grigio
http://www.onedayinwinecountry.com/one_day/white_wine_recipes/
marți, 11 noiembrie 2008
Salata cu rucola,sunca si Pinot Gri
Etichete:
branza,
Condimente,
Noiembrie 2008,
otet balsamic,
piersici,
Salate,
sunca
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu