duminică, 30 noiembrie 2008

Bradut aperitiv



Ies 2 brazi;32 aperitive

Ingrediente:

2 pachete aluat foitaj(cca 225 g fiecare)
225 g crema branza,moale(la temp. camarei)
1/2 cana smantana fermentata
1 lingurita marar uscat
1/8 lingurita pudra usturoi
3 cani legume asortate,tocate fin(ardei gras,brocoli,morcov,castravete si/sau ceapa verde)

Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 190*C.Tai aluatul nu-l desfasori,in 16 bucati fiecare aluat.
2.Asezi feliile taiate,cu taietura in jos,in tava neunsa,pt a forma arborii.Pt a forma fiecare copac,incepi sa asezi o felie(rondea)sus,aranjezi sub ea 2 felii,sa se atinga marginile.Continui sa aranjezi randul 3(trei felii),continui cu 4 si termini cu 5 felii pe rand.Folosesti bucatile ramase pt trunchi.Refrigerezi copacul cat coci altul.
3.Dai la cuptor 1 copac,11-13 min/pana e maro-auriu.Racesti 1 min,scoti cu grija pe un gratar sa se raceasca.Coci al 2-lea copac.
4.Asezi fiecare copac pe platou.Intr-un bol mic,amesteci crema branza,smantana,mararul,pudra usturoi,amesteci sa se omogenizeze bine.Intinzi amestecul pe amandoi copacii.Decorezi copacii cu bucati de legume asortate.Refrigerezi pana servesti.Pt a servi rupi felii(rondele) din copac.


Reteta aici:

Tree-Shaped Crescent Veggie Appetizers

http://www.pillsbury.com/Recipes/showrecipe.aspx?rid=15627

Niciun comentariu: