duminică, 30 noiembrie 2008
Supa rece de capsuni cu vin
Bogata si cremoasa,supa este minunata ca aperitiv/desert usor.
Ingrediente:
1420 g capsuni,spalate,cutatate
1 cana apa
1/2 cana zahar
1/4 cana faina obisnuita
2 cani vin Burgundia
2 cani suc portocala
3 cani smantana(fermentata)
1 cana lapte/smantana degresata
felii capsuni
frunze menta
Pt.inceput:
Tai capsunile in sfert,le fierbi 10 min in apa.Intr-o cratita separata combini faina si zaharul.
Apoi:
amesteci in ele vinul si sucul portocala.
La sfarsit:
Amesteci/bati iute,amestecul pana fierbe cca 10 min.Adaugi capsunile si racesti,apoi torni in blender,adaugi smantana si laptele.Racesti.Servesti cu garnitura de capsuni feliate si frunze menta.
Ies 6 portii.
reteta aici:
Chilled Strawberry and Burgundy Soup
http://willclowerrecipes.blogspot.com/2008/06/chilled-strawberry-and-burgundy-soup.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu