duminică, 23 noiembrie 2008
Bastonase cu ciocolata
Ingrediente
50 g alune tocate
200 g unt
100 g zahar pudra
50 g ciocolata neagra/menaj(pana la 70% cacao)
1 galbenus
1 lingurita rom
2 Lingura cacao pudra
300 g faina
50 g ciocolata pt decor
Pregatire:
Freci untul moale cu zaharul,spuma.Razi fin ciocolata si o amesteci cu untul impreuna cu galbenusul,o lingura cacao,alunele de padure macinate fin ca o faina.Amesteci bine,un timp,adaugi faina amestecand cu o spatula,sa obtii un amestec omogen.Formezi o painica,o infasori in folie si dai la frigider sa stea cca 30 min.
Dai cuptorul la 160*C.
Formezi din aluat snururi de 4-5 cm lungime,le pui pe hartie copt si le coci 12-15 min.Lasi sa se raceasca si le pudrezi cu cacao si le decorezi cu ciocolata topita.
Reteta aici:
BASTONCINI AL CIOCCOLATO
http://croce-delizia.blogspot.com/2008/11/bastoncini-al-cioccolato.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu