marți, 11 noiembrie 2008
Hamburgeri germani/Bierock
ingrediente:
900 g vita, tocata
1 cana ceapa,tocata
4 cani,varza,tocata
2 lingurite sare
1 lingurita piper
Pregatire:
rumenesti carnea,ceapa,varza,sare si piper.
Intinzi aluatul tai cercuri mari.
Pui 1/4 cana amestec de carne,in centrul aluatului,inchizi(formezi o mingiuta).
Coci cca 20 min,pana se rumenesc,la 190*C.
(in umplutura poti adauga usturoi/soia)
Pt.Aluat:
drojdie(2 pkgs.=??)-vezi nota
1 lingurita sare
1 cana lapte cald
4 cani faina
1 1/4 cani zahar
1/2 cana apa calda
1/4 cana unt,moale
Pregatire:
Dizolvi drojdia in apa calda,tii la loc cald.
Adaugi laptele cald,untul si sarea,lasi sa stea 10 min.
Adaugi faina si zaharul,lasi 50 min sa se dubleze.
Nota:
4 cani faina cca 1 kg,deci 50 gr drojdie.
Reteta aici:
Any Bierock Recipes?
http://chowhound.chow.com/topics/566716
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu