duminică, 16 noiembrie 2008

Negrese My Way



Ingrediente:

250 g ciocolata amaruie,tocata
113 g unt
1 1/2 cana zahar
4 oua
1 lingurita extract vanilie
3/4 cana+2 Linguri faina obisnuita
1/2 lingurita sare
170 g ciocolata cu lapte
1/4 cana fistic,decojit

Pregatire:

1.

Pui gratarul la mijlocul cuptorului si-l preancalzesti la 175*C.Ungi cu unt o tava de 20/20 cm,pui la fund si pe margini hartie,lasi deoparte.
2.Pui untul si ciocolata amaruie pe baie apa la topit,lasi sa se raceasca la temp. camerei.
3.Adaugi zaharul,bati pana se combina.
4.Adaugi ouale,unul cate unul,bati pana se combina,adaugi extractul vanilie,faina si sarea.
5.Torni amestecul in tava,nivelezi deasupra cu spatula,coci 35-40 min.Lasi la temp.camerei sa se raceasca.
6.Topesti ciocolata cu lapte,pe baie apa.Lasi sa se raceasca 5 min,o torni peste negresa rece.
7.Nivelezi deasupra cu spatula si presari fisticul.
8.Dai la frigider pana se intareste ciocolata cu lapte,servesti rece.

Reteta aici:

Brownies My Way
http://cafefernando.com/brownies-my-way

Niciun comentariu: