marți, 11 noiembrie 2008
Supa de vita cu biscuiti
900 g carne vita tocata
2 tije telina,tocate
3 Linguri fulgi ceapa
2 cutii de 398 ml fiecare rosii, tocate
2-3 cani amestec legume congelate
284 ml supa rosii,la cutie
2 cutii(de supa)pline cu apa
1/4 lingurite piper macinat
2 lingurite condimente italiene(Mrs. Dash Italian Seasoning)
in plus:fasole verde si 1 morcov-optional
Pt.Biscuiti:
2 cani faina integrala grau(sau 1 1/2 cana faina integrala grau si 1/2 cana tarate)
4 lingurite praf copt
3/4 lingurita sare
1/2 cana unt/margarina
1 cana lapte
faina
Pregatire:
1.Cu o noapte inainte:
2.Rumenesti carnea,la foc mediu-mare,sa nu fie in sange.
3.Adaugi telina si fulgii ceapa.Amesteci sa se combine.
4.Pui in oala.
5.Adaugi in ordinea ordine:rosiile,amestecul de legume,supa de rosii,apa,piperul si condimentele.Adaugi(in plus) fasolea si morcovii feliati subtire, daca doresti.
6.Amesteci sa se combine si dai la frigider peste noapte.
7.Dimineata:
8.Acoperi si lasi la foc mic.
Biscuitii:
1.Preancalzesti cuptorul la 230*C.
2.In ingredientele uscate,tai cu un cutit de patiserie/furculita, margarina.
3.Adaugi laptele si amesteci sa se combine uniform.
4.Presari faina,intinzi aluatul.
5.Cu un pahar ii tai.
6.Asezi biscuitii pe o hartie unsa usor si-i coci 12-14 min.
Reteta aici:
Beef and Vegetable Soup with Biscuits
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6111
Etichete:
biscuiti,
Condimente,
fasole,
morcov,
Noiembrie 2008,
rosii,
Supa,
vita
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu