luni, 17 noiembrie 2008
Supa crema de frunze sfecla/spanac
Ingrediente:
1 legatura frunze sfecla/swiss chard
1 ceapa medie,tocata
3 catei usturoi,tocati
2-3 ardei iuti ,tocati
1 Lingura pudra curry(Madras)
1 lingurita zahar brun
sare dupa gust
1 Lingura ulei
1/2 cana smantana grasa
Pregatire:
Combini verdeturile,ceapa,ardeii si usturoiul cu un praf sare in oala cu presiune,adaugi destula apa,sa poata fierbe,pana se terciuieste.
Le pasezi intr-un blender.
Incalzesti uleiul in oala de supa,adugi praful curry,lasi sa se coloreze,adaugi piureul,ajustezi de sare,lasi sa dea in fiert si sa se ingroasa putin.
Adaugi smantana,potrivesti aroma,daca e nevoie.
Servesti fierbinte cu paine de malai/chifle.
Reteta aici:
creamy swiss chards soup
http://delectable-victuals.blogspot.com/2007/05/creamy-swiss-chards-soup.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu