joi, 20 noiembrie 2008

Briose cu parmezan



Ingrediente:

3 oua
3/4 cana faina obisnuita
1/4 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru
1/2 lingurita Ierburi de Provence
4 Linguri frunze patrunjel tocat
1 cana lapte
3/4 cana Parmezan ras(cca 140 g)

Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 200*C.
2.Intr-un blender combini:ouale,faina,sare,piper,ierburile aromate ,laptele si branza.Amesteci la viteza medie.
3.Ungi formele cu ulei.Torni aluatul si umplii formele 3/4.Coci pana se umfla si sunt maro-aurii,cca 20-25 min.
4.Scoti briosele din forma si le lasi pe gratar la racit.Depozitezi in vas cu capac.

Reteta aici:


Parmezan Popovers

http://slowlikehoney.net/2007/12/19/giadas-parmesan-popovers/

Niciun comentariu: