luni, 17 noiembrie 2008
Biscuiti migdale si zmeura
300 g faina
180 g unt
60 g migdale,fara piele,macinate
120 g zahar pudra
3 galbenusuri
180 ml smantana grasa(heavy cream)
200 g ciocolata neagra
200 g zmeura
un praf sare
Pregatire:
Cerni faina adaugi: sarea,migdalele zaharul,untul sa ai un aluat nisipos.Repede framanti cu oul,infoliezi si dai 30 min la rece.
Amesteci smantana cu ciocolata maruntita,pui pe baie de apa,sa o topesti,lasi sa se raceasca,dai la frigider.
Intinzi aluatul de 0,5 cm gros,tai forme de floare,ies cca 40 flori cu diametrul de 6 cm.Cu o forma mai mica faci o gaura in centru,la 1/2 din flori.
Coci in cuptorul preancalzit la 160*C,cca 15 min.
Cu mixerul bati crema(racita) de ciocolata,intinzi peste prajituri,deasupra asezi zmeura si pui deasupra florile cu gaura.Poti pune chiar mai multa crema sa iasa prin gaura biscuitului.
Reteta aici:
Almond Cookies
http://palachinka.blogspot.com/2008/09/almond-cookies.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu