duminică, 16 noiembrie 2008

Briose cu mure



Ingrediente:

400 g faina simpla
175 g zahar pudra
1 Lingura praf copt
coaja rasa fin de la 1 portocala
2,5 g sare
284 ml lapte batut
2 oua,batute
85 g unt,topit
250 g mure

Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 200*C/Gaz 6.Ungi 12 forme briose.
2.Intr-un bol mare combini:faina,zaharul,praful copt,coaja portocala,sarea.Intr-un alt bol amesteci laptele,ouale,untul.
3.Faci o gaura in centrul ingred. uscate si torni amestecul lapte.Amesteci pana ingred. se combina, amestecul incepe sa se intareasca,nu supramixa.
4.Usor incorporezi murele,pui cu lingura in forme.
5.Coci 15-18 min,sa fie aurii deschis deasupra.Lasi sa se raceasca in forma cateva min,briosele sunt delicate cand sunt fierbinti.Pt a le scoate,treci un cutit pe marginea brioselor,le transferi pe un raft sarma,sa se raceasca.Sunt f. bune sa le mananci in aceiasi zi.

Reteta aici:

Blackberry Muffins

http://flickr.com/photos/96869350@N00/2488747076

Niciun comentariu: