duminică, 16 noiembrie 2008

Prajitura cu biscuiti umpluti



Pt prajitura:

12 biscuiti umpluti cu crema ciocolata,tocati grosolan
1 pachet amestec pt prajituri(alb)
3/4 cana apa
1/2 cana smantana fermentata/acra
3 albusuri
2 Linguri ulei vegetal

Glazura:

6 biscuiti umpluti cu crema ciocolata,tocati grosolan
1 1/2 cani zahar pudra
1/4 cana smantana fermentata
3 Linguri unt,moale

Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 160*C.Ungi forma cu unt.Combini: amestecul de prajituri,apa,smantana,albusurile si uleiul,amesteci in functie de instructiuni.
2.Torni 1/2 amestec in forma.Presari biscuitii tocati,dar sa nu atingi marginile formei,pui cu lingura restul de aluat peste biscuiti.
3.Coci 50-55 min,sau pana cand intepi in centru cu cutitul iese curat.Racesti 10 min in forma,rastorni pe gratar sarma si racesti complet.
4.PT glazura:combini zaharul pudra,smantana si untul,le freci crema.Torni peste prajitura si lasi sa se scurga si pe margini,presari biscuitii tocati.Lasi sa se intareasca,tai felii.Il poti pastra acoperit in frigider.

Reteta aici:

Cookies ‘n Cream Cake from Pampered Chef Delightful Desserts

http://dineanddish.net/2008/08/all-grown-up/

Niciun comentariu: