duminică, 30 noiembrie 2008

Porumb Cajun




Ingrediente pt 4 portii:

4 Linguri unt
1 Lingura usturoi tocat
3 cani porumb inghetat,dezghetat
5 lingurite Condiment Creole-vezi reteta
sare
2 Linguri patrunjel tocat


Pregatire:

1.Topesti untul intr-o tigaie medie,la foc mediu.Cand untul nu mai face spuma,pui usturoiul,il sotezi pana e auriu,cca 3 min.


2.Adaugi porumbul in sos,amesteci bine.
3.Adaugi Condimentele Creole,asezonezi cu sare si piper,dupa gust.Gatesti la foc peste mediu,cca 5 min,pt ca porumbul sa se incalzeasca destul.
4.Iei sosul de pe foc si amesteci cu patrunjel.
5.Servesti imediat.

Reteta aici:

Cajun Corn

http://twoyolks.org/2008/02/11/cajun-corn/

Condimente Creole
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/11/condimente-creole.html

Niciun comentariu: