Ingrediente:
1 varza medie
1/2 cana apa sarata fiarta
3 Linguri unt
3 Linguri faina
1/2 lingurita sare
1 1/2 cana lapte
1/4 cana pesmet
Pregatire:
Tai fasii varza si o fierbi 9 min in apa fiarta si sarata.Scoti varza,o scurgi si o pui intr-o tava de 1,5 litri unsa cu unt.Inmoi untul in tigaie si adaugi faina si sarea,gatesti pana se ingroasa,adaugi treptat laptele,continui sa amesteci pana se ingroasa.Torni sosul peste varza,presari deasupra pesmetul.Coci la 160*C,15 min pana se rumeneste pesmetul.
Reteta aici:
Baked Creamed Cabbage
http://www.justvegetablerecipes.com/veg-0010194.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu