vineri, 7 noiembrie 2008
Mix condimente pt murat
Utilizezi aceasta reteta ca punct de plecare pt amestecul dv. preferat.
Pt fermentare,folosesti un saculet de tifon,cu o sforicica in care pui condimentele,il elimini,dupa murare.
Ingrediente:
un bat de 10 cm scortisoara,rupt
4-6 ardei mici chili uscati,fara seminte
1 Lingura piper negru/roz
1 Lingura seminte mustar galbene
1 lingurita seminte fenicul
2 lingurite enibahar intreg
1 lingurita cuisoare intregi
2 lingurite coriandru boabe
1/2 lingurita bucati mici nucsoara
1 Lingura seminte marar
Ies cca 1/2 cana.
Reteta aici:
Pickling Spice Mix
http://www.organicgardening.com/feature/0,7518,s1-5-83-793,00.html
Etichete:
chilli,
Condimente,
Conserve,
coriandru,
cuisoare,
enibahar,
Noiembrie 2008,
nucsoara,
scortisoara,
seminte fenicul
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu