Ingrediente:
1 3/4 cana sare muraturi(NU IODATA)
2 1/2 GALLON(1 galon=3,584 kg) apa
2 1/2 cani otet
1/2 - 3/4 Condiment pt murat-vezi reteta
2-3 flori marar/1 cana marar uscat(cu bete)
usturoi,dupa gust(peste 1 capatana,curatat si desfacut)
Pregatire:
Dizolvi sarea in apa,adaugi otetul si intr-o punguta de tifon pui condimentele si daca mureti castraveti pui marar.
Incluzi usturoi daca doresti.
Iese destula saramura pt cca 9 kg(cca 11,5 litri)legume.
Poti ajusta reteta,sa faci cantitati mai mari/mici;sa pastrezi proportia intre sare,otet si apa.
Reteta aici:
Basic Pickle Brine Recipe
http://www.organicgardening.com/feature/0,7518,s1-5-83-793,00.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu