luni, 3 noiembrie 2008
Friganele cu fructe afumate si sos
INGREDIENTE:
1 paine cu coaja(italieneasca)feliata
12 oua mari
3 Linguri apa rece
2 Linguri zahar tos
1 pastaie vanilie
1 cana smantana grasa de frisca
4 cani fructe padure asortate(capsuni,zmeura,afine)
113 g Grand Marnier(lichior
crengute menta pt decor
Pregatire:
1.Asezi fructele si pastaia vanilie in afumator si le afumi la fum rece,cca 5 min,cu lemn de artar.
2.Scoti fructele din afumatoare si le amesteci cu Grand Marnier,lasi deoparte.
3.Scoti vanilia din afumatoare o tai pe lungime,scoti semintele,le pui in bolul mixerului cu frisca,zaharul si bati sa stea tare,dai la frigider.
4.Bati ouale si apa in bol.Inmoi painea in ou si o asezi pe gril-ul preancalzit la mediu,o lasi sa se rumeneasca(maro-auriu),intorci.
5.Asezi pe farfuria de servit deasupra pui fructele marinate in lichior si peste frisca si decorezi cu menta proaspata.
6.Servesti cu unt si sirop artar.
Reteta aici:
Steph’s French Toast with Grand Marnier
http://www.stephthegrillinggourmet.com/Other%20Recipes.htm
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu