luni, 3 noiembrie 2008
Porumb fiert cu unt iute
Ies 8 portii.
Ingrediente:
1 ardei iute uscat,fara seminte,pisat
1/2 cana apa fierbinte
1/4 cana coriandru proaspat
3 catei usturoi
1 Lingura suc proaspat lime
un praf sare
1 1/2 lingurita sare
113 g/ 1/2 cana unt nesarat,moale
8 stiuleti porumb
Pregatire:
Inmoi ardeiul in apa cca 30 min,apoi scurgi.
Tai fin coriandrul si usturoiul impreuna in blender.Adaugi ardeiul,sucul lime,zahar,sare,mixezi.Adaugi untul,mixezi pui intr-un bol.
Pui porumbul intr-o oala mare cu apa sarata,il lasi 4-5 min,sa fie crocant-moale.Il scoti pe platou si-l servesti cu unt picant.
Reteta aici:
Corn on the Cob with Garlic-Ancho Butter
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/CORN-ON-THE-COB-WITH-GARLIC-ANCHO-BUTTER-104245
Etichete:
Aperitiv,
chilli,
Condimente,
frunze coriandru,
lime,
Noiembrie 2008,
porumb,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu