luni, 3 noiembrie 2008
Cocktail cu busuioc si whisky/bourbon
Ingrediente:
3 frunze mari busuioc
1 Lingura zahar tos/sirop simplu/nectar agave
14 g suc proaspat lamaie
gheata
42 g whisky(american)/bourbon
Pregatire:
1.Combini busuiocul,zaharulsi sucul lamaie in shaker-ul umplut pe 1/2 cu gheata,agiti pana se rupe busuiocul.
2.Adaugi whisky si mai multa gheata si agiti pana se formeaza condens pe shaker.Strecori in pahar de martini si servesti.
Daca faci cantitati mari din acest cocktail,il faci cu o zi in avans.Pui busuiocul,zaharul si sucul lamaie in blender,mixezi,il pui in container in frigider.Cand servesti adaugi alcoolul,combini parti egale de amestec busuioc si whisky si continui pasul 2.
Reteta aici:
Basil and Rye
http://www.chow.com/recipes/13435
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu