luni, 3 noiembrie 2008
Oua umplute cu curry
6 oua fierte tari,taiate in 1/2 pe lungime
1/4 cana iaurt simplu
2 lingurite mustar Dijon
1 lingurita pudra curry
1/4 lingurita sos iute(sau mai mult dupa gust)
2 lingurite ceapa verde tocata
1 Lingura tije telina
1/8 lingurita sare/dupa gust
Pregatire:
1.Scoti galbenusurile,le pasezi.
2.Peste ele pui iaurtul,mustarul,curry,sosul iute,ceapa verde si telina.Le pasezi,amesteci bine.Potrivesti gustul.
3.Cu lingura/cornet umplii ouale.
Nota:
Pui iaurtul sa se scurga in strecuratoare,in care ai pus tifon/filtru cafea.Lasi sa se scurga acoperit in frigider 3 ore.Arunci lichidul.
Ies 6 portii.
Reteta aici:
Curry Deviled Eggs
http://cookingwithamy.blogspot.com/2006/04/curry-deviled-eggs-recipe.html
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
curry,
iaurt,
mustar,
Noiembrie 2008,
Oua,
telina
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu