sâmbătă, 1 noiembrie 2008
Dovlecei si carnati cu paste la cuptor
Ingrediente:
3 dovlecei(zucchini) medii
1 Lingura ulei masline
453 g carnati italienesti,fara membrana/piele
1 ceapa tocata
1 cana smantana dulce(pt. frisca)
226 g branza rasa(Fontina cheese) sau mozzarella si parmezan
226 g paste Penne(sau ce vrei)
1 lingurita oregano
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 190*C.Ungi o tava de 2,5 Litri.Tai dovleceii in 1/2 ,apoi in trei pe lungime si apoi bucati de 4 cm.Incalzesti uleiul la foc mediu,adaugi carnatii,ii prajesti complet,ii desfaci cu furculita.II scoti intr-un bol cu spumiera.In tigaie pui ceapa,o lasi 5 min.adaugi dovleceii,asezonezi si lasi 8 min,repui carnatii in tigaie,adaugi smantana si oregano,lasi sa inceapa sa fiarba,pui 1/2 din branza,amesteci sa se inmoaie.Fierbi pastele all dente,le scurgi,le repui in oala.Adaugi sosul,amesteci sa se acopere.
Transferi in tava si presari restul de branza.Coci pana se incalzeste destul,cca 15-20 min,pana se dubleaza.Poate fi pregatita din timp si refrigerata.
Reteta aici:
http://community.cookinglight.com/showpost.php?p=1245665&postcount=1
http://savorynotebook.blogspot.com/2008/07/trying-to-keep-on-top-of-garden.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu