luni, 3 noiembrie 2008
Carnati cu rosii uscate si cidru
Ingrediente:
2 Linguri ulei masline
1 cana ceapa tocata
2 catei usturoi,fin tocati
2 lingurite paprika
1 cana suc mere/cidru
2 foi dafin rupte in 1/2
455 g carnati chorizo,taiati pe diagonala in bucati de 2 cm
1/4 cana rosii uscate,tocate
1/4 cana patrunjel tocat
Pregatire:
Incalzesti uleiul la foc mediu,adaugi ceapa si usturoiul,le sotezi 5 min,sau pana ceapa devine translucida,adaugi paprika si mai lasi 1 min.
Adaugi cidrul si dafinul,aduci la fiert.Reduci focul si fierbi la foc mic 5 min.Adaugi carnatii si rosiile uscate,mai lasi 5 min.Scoti fr. dafin,presari patrunjelul.
Servesti fierbinte cu paine muiata in sos.
Daca folosesti carnati ne afumati ii pui in ultimile 5 min de fiert.
Reteta aici:
A Tapas of Chorizo with Sun-Dried Tomatoes and Cider
http://willclowerrecipes.blogspot.com/2008/06/tapas-of-chorizo-with-sun-dried.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu