luni, 3 noiembrie 2008

Ardei umpluti pt micul dejun



Ardei deliciosi umpluti cu ciuperci,rosii uscate si Brie afumata.

Ingrediente pt 8 portii:

30 mini ardei kapia,fara seminte,taiati in 1/2
1 rotita mica de Brie(double cream)
20 ciuperci cafenii/Cremini
10 bucati rosii uscate
un praf sare si piper

Pregatire:

1.Asezi in afumatoare rotita de Brie,o afumi 20 min cu fum rece din lemn artar.
2.O scoti din afumatoare o pui in frigider.
3.Pui in robot rosiile uscate,le pasezi,adaugi ciupercile,pasezi.
4.Imaparti amestecul in ardei deasupra pui o bucata de brie afumata,asezi pe gratar la foc indirect(in partea rece)si pui capacul.
5.Coci pana branza se topeste si ardeii se inmoaie,cca 20 min.
6.Servesti imediat.


Reteta aici:

Steph’s Breakfast Peppers

http://www.stephthegrillinggourmet.com/Other%20Recipes.htm

Niciun comentariu: