vineri, 4 februarie 2011

Prajitura zi-noapte



Ingrediente 12 portii:

Blat:

4 oua
60 gr zahar
50 gr ciocolata topita
2 linguri faina
2 linguri amidon alimentar
3 linguri cacao
1 praf copt
1 esenta vanilie
1 praf sare

Pt crema:

500 gr branza vaci cremoasa
2 linguri fulgi cocos
100 gr zahar
250 ml frisca lichida
200 gr unt

Pt decor:

aschii ciocolata

MDP:

1.Freci galbenusurile cu zaharul,pui ciocolata topita,esenta vanilie.Torni in ploaie faina cernuta cu amidonul,sare,praful copt,cacao.La final albusurile batute spuma tare,le incorporezi usor in compoz.Torni in tava dreptunghiulara unsa si tapetata cu faina ,coci in cuptor bine incins 40 min.

2.Separat mixezi branza scursa bine cu zaharul si untul.Pui frisca batuta ,fulgii de cocos.Torni peste blatul de ciocolata racit,dai la rece.

3.Prajitura se portioneaza,se decoreaza cu aschii ciocolata.

Reteta:

Click nr 48/2010

Niciun comentariu: