marți, 1 februarie 2011

Aperitiv cald cu carnati



Ingrediente 8 portii:

20 gr drojdie
1 lingurita zahar
300 gr faina
250 ml lapte
70 gr unt
4 galbenusuri
1 varf cutit sare
3 oua fierte tari
200 gr carnati
150 gr carne afumata

MDP:

1.Drojdia se pune in cana se adauga zaharul,2 linguri faina,3 linguri lapte caldut,amesteci,lasi 30 min.Se amesteca laptele ramas cu untul topit,adaugi galbenusurile batute.

2.In bol cerni faina cu sarea,adaugi treptat amestecul de galbenusuri,se bate bine sa nu se faca cocoloase.

3.Ungi o forma de tarta cu unt.Se asaza pe fund folie de Al si se unge cu unt.Se asaza ouale felii,carnatii feliati,carnea afumata taiata bucati mici.

4.Se toarna aluatul peste oua,carnati,carne si se lasa 10 min sa creasca.Se coace la foc portivit 40 min.Se rastoarna pe platou si se serveste.

Click nr 39/2010

Niciun comentariu: