Ingrediente:
1/2 kg jumari date prin masina tocat
500-700 gr faina
drojdie de bere de 2 ori cat o nuca
2 lingurite zahar
1 1/2 lingurita seminte negrilica macinate
1 lingurita seminte negrilica intregi
2 oua
1 lingurita boia ardei iute-optional
1 lingurita sare
MDP:
Faina se amestrca cu:jumarile,sare,boiaua,negrilica macinata,1 ou.Coca nu trebuie sa fie nici prea groasa,nici prea moale.Din drojdia amestecata cu zahar se face maiaua,care se adauga la aceasta coca si se lasa la crescut.Cand si-a dublat volumul se intinde o foaie de 3-4 mm.Se taie cu paharul rondele care se ung cu galbenus si se presara cu seminte intregi de negrilica.Se coc in tava neunsapana se infoaie si se rumenesc.
joi, 17 februarie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu