Ingrediente:
210 gr faina
270 gr zahar
2 oua
140 gr margarina/unt
1 borcan gem visine
120 gr nuca macinata
coaja 1 lamaie
MDP:
1.Se framanta aluatul din:faina,galbenusuri,60 gr zahar,lasi 15-30 min la rece.
2.Se intinde in tava unsa si tapetata cu faina,se unge cu gem.Albusurile se bat spuma tare cu 210 gr zahar,adaugi nuca,coaja lamaie,intinzi spuma peste gem.
3.Coci la foc potrivit pana se intareste spuma si se rumeneste usor.Se taie direct in tava betisoare inguste si lunguiete.
Reteta:
Click 45/2010- Liliana Butnar
sâmbătă, 12 februarie 2011
Betisoare de Londra
Etichete:
Condimente,
Desert,
Februarie 2011,
lamaie,
nuci,
Prajitura,
Taieturi culinare din ziare,
visine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu