luni, 28 februarie 2011
Zacusca de patison
Ingrediente;
2-3 bucati patison
1 morcov
1 ardei gras
2 cepe
4 rosii
sare
1 foaie dafin
4-5 boabe piper
6 linguri ulei
MDP;
Se taie fideluta ardeiul,se toaca marunt ceapa,se rad mare patisonul si morcovul,roosiile fara coaja si seminte se taie mic.Se incinge uleiul,se calesc legumeleinurmatoarea oradine:ceapa,morcovul,ardeiul,patisonul iar cand acesta s-a inmuiat,se pun rosiile.Se fierbe pana scade amestecand continuu.Se pune sare,piper,dafinul sfaramat.Dupa gust se poate pune si un catel usturoi,taiat sferturi.
Etichete:
Aperitiv,
ardei gras,
Condimente,
Februarie 2011,
morcov,
patison,
rosii,
zacusca
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu