Ingrediente:
6-8 gogosari frumosi
500 gr file peste4/o conserva mare de sardele/ton in ulei
100 gr migdale/alune prajite
Pt sos:
Fierbi: 50 ml otet aromat cu 50 ml apa,1 lingurita rasa sare,2-3 inele ardei iute,1 frunza dafin,3 linguri ulei
Mdp:
Gogosarii ii coci,ii presari cu sare,ii pui in cratita cu capac,ii decojesti,scoti semintele,ii rupi in suvite late.Pestele il prajest/fierbi cu mirodenii.Asezi pe platou suvite de gogosari,bucatele mici de peste,iar gogosari copti.Torni deasupra sosul racit,lasi sa se macereze la rece.Cand servesti presari pe platou migdale maruntite si putin patrunjel tocat fin.Poti face rulouri din bucatile de peste infasurate in suvitele de gogosari copti,le prinzi cu scobitori.Presari peste ele alune,patrunjel si decorezi cu felii lamaie.
vineri, 4 februarie 2011
Salata de gogosari copti cu peste
Etichete:
alune,
chilli,
Condimente,
Februarie 2011,
gogosari,
migdale,
otet balsamic,
Peste,
Salate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu