joi, 3 februarie 2011
Salata de verdeturi cu somon
Ingrediente 4 portii:
150 gr somon afumat
2-3 legaturi patrunjel
1 fir ceapa verde
1 fir usturoi verde
cateva fire busuioc
3-4 linguri ulei masline
1 mana crutoane
1/2 ardei iute tocat
zeama de la 1/2 lamaie
sare
piper
MDP:
Tai patrunjelul,ceapa,usturoiul,busuiocul cat mai mic,adaugi peste ele crutoanele zdrobite si ardeiul iute.
Stropesti salata cu uleiul batut cu zeama lamaie,sare,piper.La final adaugi somonul taiat cat mai mic.Lasi 15 min la rece sa se intrepatrunda aromele.Servesti pe 1/2 de bagheta/felii paine putin rumenite.
Reteta:
Femeia de azi nr 48/2010
Etichete:
Aperitiv,
chilli,
Condimente,
Februarie 2011,
lamaie,
Paine,
patrunjel,
Peste,
somon,
Taieturi culinare din ziare,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu