Ingrediente:
2 oua
280 gr faina
200 gr zahar
150 gr ulei
150 gr lapte
1/2 lingurita bicarbonat
4-5 bucati rahat
1/2 pahar nuci amestecate cu stafide
coaja portocala zaharisita
MDP:
Se freaca ouale,zaharul pana cresc in volum,se adauga treptat uleiul si laptele,bicarbonatul si faina,iar la sfarsit nuca si stafidele.
Se unge forma cu unt,se tapeteaza cu faina.S e toarna o parte din aluat,se asaza bucatile de rahat(dupa ce au fost facute mici suluri cu mana),coaja portocala,se toarna restul de aluat.Se coace 1 ora la foc potrivit.
marți, 15 februarie 2011
Chec cu rahat
Etichete:
Chec,
Condimente,
Desert,
Februarie 2011,
fructe confiate,
nuci,
portocale,
rahat,
stafide
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu