vineri, 4 februarie 2011

Choux a la creme



Ingrediente:

Pt aluat:

125 ml apa
25 gr margarina
80 gr faina
20 gr amidon
3 oua medii
1/2 plic praf copt

Crema:

2 plicuri Crema pt tarte cu fructe
500 ml lapte rece

MDP:

1.In vas se pun la fiert apa cu margarina,imediat ce da in clocot,se ia de pe foc,se incorporeaza dintr-o data faina,amestecata in prealabil cu amidonul si praful copt.Se pune din nou vasul pe foc pt 2 min,amestecandu-se usor intreaga compozitie pt omogenizare.

2.Compozitia obtinuta se lasa putin sa se raceasca,apoi se incorporeaza ouale unul cate unul.

3.Din aluatul obtinut se toarna cu ajutorul spritului/cu o punga/cornet 10 forme inelare cu diametrul de 7 cm,in tava tapetata cu hartie copt.

4.Formele se coc cca 20 min,la 200-210 C,cuptor preancalzit,cuptor cu gaz treapta 4(preancalzit).

5.Dupa coacere,se scot,se lasa la racit,se taie pe din 2.

6.Se umplu cu crema preparate dupa instructiuni pachet.Se pudreaza cu zahar.

Niciun comentariu: