vineri, 4 februarie 2011
Choux a la creme
Ingrediente:
Pt aluat:
125 ml apa
25 gr margarina
80 gr faina
20 gr amidon
3 oua medii
1/2 plic praf copt
Crema:
2 plicuri Crema pt tarte cu fructe
500 ml lapte rece
MDP:
1.In vas se pun la fiert apa cu margarina,imediat ce da in clocot,se ia de pe foc,se incorporeaza dintr-o data faina,amestecata in prealabil cu amidonul si praful copt.Se pune din nou vasul pe foc pt 2 min,amestecandu-se usor intreaga compozitie pt omogenizare.
2.Compozitia obtinuta se lasa putin sa se raceasca,apoi se incorporeaza ouale unul cate unul.
3.Din aluatul obtinut se toarna cu ajutorul spritului/cu o punga/cornet 10 forme inelare cu diametrul de 7 cm,in tava tapetata cu hartie copt.
4.Formele se coc cca 20 min,la 200-210 C,cuptor preancalzit,cuptor cu gaz treapta 4(preancalzit).
5.Dupa coacere,se scot,se lasa la racit,se taie pe din 2.
6.Se umplu cu crema preparate dupa instructiuni pachet.Se pudreaza cu zahar.
Etichete:
aluaturi,
amidon,
Condimente,
creme,
Desert,
ecler,
Februarie 2011,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu