Ingrediente:
4 albusuri
250 gr zahar
2 linguri zahar ars
MDP:
Se bat albusurile intr-o oala,pe marginea masinii.Se pune zaharul cate putin si se bat pana se tine albusul bine.Dupa ce albusul a fost bine batut cu zaharul se adauga 2 linguri de zahar ars.Acesta se toarna foarrte fierbinte amestecand usor compozitia,ca sa nu se lase albusul.Se unge tava cu unt,se presara faina,se pun bezelele fie cu un cornet,fie cu lingurita,potrivit de mari ,pt ca la copt cresc.Se coc la foc f. moaleavand grija sa nu se ingalbeneasca.Dupa ce s-au racorit putin,se scot cu un cutit din tava si se servesc fie simple,fie lipite cate doua cu frisca batuta/inghetata la mijloc.
marți, 15 februarie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu