Ingrediente:
2 cesti morcovi rasi/cuburi/rondele
1 ceasca apa fierbinte
3/4 lingurita sare
3 linguri suc tomate
1/2 ceasca apa rece
1 lingurita sare
1 lingura zahar
2 linguri margarina
1 lingurita pudra schinduf
4 linguri pesmet
1/2 ceasca branza rasa
MDP:
Fierbi morcovii in apa cu sare 10 min.Ii scurgi,ii pui in cratita /vas rezistant la foc.Amesteci sucul tomate cu:apa,zaharul,schinduful,torni peste morcovi.Topesti margarina,o amesteci cu pesmetul.Imprastii peste morcovi,presari branza rasa.Dai la foc potrivit 20-30 min,pana se rumeneste usor.
Acest fel de mancare se poate prepara cu mici variatiidin alte legume:dovlecei,fasole verde,conopida,gulii,spanac,andive,mangold,etc.
joi, 17 februarie 2011
Morcovi gratinati cu schinduf
Etichete:
Aperitiv,
branza,
Condimente,
Februarie 2011,
Mancare,
morcov,
rosii,
schinduf
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu