Ingrediente:
6 oua
1 lingura smantana
1 felie paine
sare
piper
1 lingurita marar tocat
pesmet
MDP:
Se spala ouale, fierb tari,se lasa la racit,se taie pe lung in doua cu un cutit ascutit, astfel incat sa nu se sfarame coaja.S e scoate albusul si galbenusul,se lasa cojile deoparte.Se toaca oul marunt.Se adauga o lingura plina de caimac/smantana, miezul de la felia paine,sare,piper,marar tocat fin.Cu pasta obtinuta se umplu putin bombat cojile de ou,se bat pe deasupra in pesmet fin si se prajesc in unt numai pe partea umpluta.Se servesc calde.
marți, 15 februarie 2011
oua umplute in coaja lor
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
Februarie 2011,
marar,
Oua,
Paine,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu