luni, 28 februarie 2011
Pesto de sparanghel
Ingrediente:
225 gr sparanghel
¼ cana parmezan proaspat ras
¼ cana nuci prajite/muguri pin
¼ cana ulei masline
½ catel usturoi
1-½ lingurita suc lamaie,proaspat
¼ lingurita sare de mare
MDP;
Cureti sparanghelul,arunci capetele,il fierbi in apa clocotita,acoperit 3-4 min/pana e crocant,scurgi.
Il pui in apa cu gheata pt a opri gatitul,scurgi iar,il toci grosolan.
Pui toate ingredientele in robot.Mixezi 30 sec- 1 min,pana obtii un amestec neted,dai la frigider,iese cca 1 cana.
Reteta:
ASPARAGUS PESTO
http://judyskitchen.blogspot.com/2010/03/asparagus-pesto.html
Etichete:
Aperitiv,
branza,
Condimente,
Februarie 2011,
lamaie,
nuci,
sparanghel,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu