joi, 3 februarie 2011
Painici pufoase
Ingrediente 4 portii:
Aluat:
350 gr faina
220 ml apa calduta
1/2 plic drojdie uscata cca 4gr
1 lingurita sare
Pt umplutura:
6-7 fire patrunjel
1 capatana usturoi
70 gr unt
sare
MDP:
Cerni faina o amesteci usor cu drojdia,sarea.Faci o gropita,torni treptat apa calda,framnti usor,acoperi si lasi min o ora.
Intre timp freci untul cu patrunjelul tocat,5-6 catei usturoi zdrobit,sare.Rupi bucati de aluat si intinzi usor,ungi cu pasta de unt usturoiat,rulezi.Asezi painicile in tava unsa le crestezi din loc in loc,bagi felii de usturoi,coci la foc moderat cca 45 min.
Reteta:
Femeia de azi nr 47/2010
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
Februarie 2011,
Paine,
patrunjel,
Taieturi culinare din ziare,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu