marți, 1 februarie 2011
Briose cu iaurt
Ingrediente:
2 cani faina
1 cana zahar
1/2 lingurita sare
1 plic praf copt
1 plic vanilie
1 cana iaurt
2 oua
o mana alune
2 linguri ulei,pt uns formele
hartie copt
MDP:
Se amesteca toate ingred, iar la sfarsit se pun albusurile batute spuma tare,Se coc in cuptor incins,cca 25 min,pana se rumenesc,apoi se adauga alunele pisate si se mai dau 2 min la cuptor.Se lasa cateva min la racit,se servesc cu felii banane.
Reteta:Libertatea
Le-am facut mi s-au parut cam seci.Trebuia sa le puna putin unt/margarina.
Etichete:
alune,
Briose,
Condimente,
Desert,
Februarie 2011,
iaurt,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu