Ingrediente;
5 oua
200 gr faina
180 gr zahar
1 borcan magiun
Glazura:
200 gr ciocolata alba
50 gr unt
50 ml lapte
Pt ornat
50 gr fulgi maruntiti cocos
50 gr fulgi mari cocos
es vanilie
MDP:
1.Freci zaharul,galbenusurile,apoi adaugi faina si albusurile spuma.Torni in tava unsa si tapetata,coci 30 min,racesti,tai in doua.
2.Se insiropeaza o parte din blat cu un sirop fiert din:apa,zahar,es vanilie.Se intinde magiunul,asezi a 2 a parte blat insiropat.
3.Tai prajitura bucati,tavalesti prin nuca cocos,asezi pe platou.Presari fulgii mari cocos,decorezi prajitura cu ciocolata alba topita amestecata cu lapte si unt.
Reteta: Click nr 43-Liliana Balaban
sâmbătă, 12 februarie 2011
Prajitura cu gem
Etichete:
ciocolata,
cocos,
Condimente,
Desert,
Februarie 2011,
glazura,
Prajitura,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu