sâmbătă, 12 februarie 2011

Prajitura cu gem

Ingrediente;

5 oua
200 gr faina
180 gr zahar
1 borcan magiun

Glazura:

200 gr ciocolata alba
50 gr unt
50 ml lapte

Pt ornat

50 gr fulgi maruntiti cocos
50 gr fulgi mari cocos
es vanilie

MDP:

1.Freci zaharul,galbenusurile,apoi adaugi faina si albusurile spuma.Torni in tava unsa si tapetata,coci 30 min,racesti,tai in doua.

2.Se insiropeaza o parte din blat cu un sirop fiert din:apa,zahar,es vanilie.Se intinde magiunul,asezi a 2 a parte blat insiropat.

3.Tai prajitura bucati,tavalesti prin nuca cocos,asezi pe platou.Presari fulgii mari cocos,decorezi prajitura cu ciocolata alba topita amestecata cu lapte si unt.

Reteta: Click nr 43-Liliana Balaban

Niciun comentariu: