joi, 2 aprilie 2009
Aripioare aromate
Ingrediente:
aripioare pui
1/2 cana otet balsamic
1/2 cana miere
1/4 cana sos soia
tarhon proaspat
susan prajit
Pregatire:
Amesteci otetul,mierea,sosul soia si tarhon tocat in bol mare.
Pui aripioarele in punga ,torni marinata,le masezi bine,lasi 2 ore.
Preancalzesti gratarul,pui in tava folie asezi aripile,le coci.
Pui marinata in oala si o fierbi la foc mic,pana se ingroasa.Prajesti susanul.
Scoti aripile de pe gratar,ungi cu sosul ingrosat.
Presari susanul si tarhonul tocat.Servesti.
Reteta aici:
Finger Lickin’ Good!
http://pearlyn83.wordpress.com/2008/04/29/finger-lickin-good/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu