luni, 27 aprilie 2009
Briose cu ciocolata alba
Ingrediente 12 mini briose:
2 oua
1,5 lingurita praf copt
1/2 cana(100 g)zahar
1/2 cana unt,topit
1/2 cana ciocolata alba,rasa
1/4 cana iaurt simplu
1 cana + 1 Lingura faina(170 g)
Glazura:
1/2 cana ciocolata alba
1/2 pastaie vanilie
fistic nesarat,tocat
Pregatire:
Briose:
Preancalzesti cuptorul la 175*C.
Cerni faina cu praful copt.
Adaugi zaharul si ciocolata rasa,amesteci bine.
Topesti untul,adaugi ouale si apoi iaurtul,amesteci bine,le pui in ingred. uscate.
Pui cupe hartie in forma briosa si le umplii cu aluat.
Coci cca 25 min/mai mult.
Scoti din cuptor,lasi cateva min inainte sa le scoti din forma pe gratar.
Pt Glazura:
Tai bucati mici ciocolata.
Tai pastaia vanilie pe 1/2,scoti semintele.
Topesti ciocolata cu semintele vanilie,pe bain-marie.
Cu spatula intinzi deasupra brioselor.
Cand se racesc putin adaugi fisticul tocat,si cateva fasii ciocolata.
Pui in frigider sa se intareasca glazura.
Reteta aici:
White Chocolate Muffins
http://www.latartinegourmande.com/2006/08/21/muffins-au-chocolat-blanc-white-chocolate-muffins/
Etichete:
Aprlie 2009,
Briose,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
fistic,
iaurt,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu