vineri, 24 aprilie 2009

Tort cu branza si Bailey's



Ingrediente:

100 g unt
250 g biscuiti digestivi,rupti
600 g crema branza Philadelphia
1 mini doza Bailey's(lichior crema)


100 ml zahar pudra pt glazuri
300 ml smantana grasa pt frisca/double cream
100 g ciocolata rasa

Pt decor:

200 ml smantana grasa pt frisca/double cream,batuta
pudra cacao,pt presarat

Pregatire:

1.Topesti untul adaugi biscuitii zdrobiti,amesteci bine,pana absorb tot untul.
2.Iei de pe foc si presezi intr-o forma de 18 cm.Pui la frigider 1 ora sa se stabilizeze.
3.Pregatesti umplutura:bati crema branza apoi adaugi Bailey's si zaharul pudra,apoi ciocolata rasa.Cand e omogena intinzi peste crusta biscuiti.
4.Refrigerezi 2 ore pana se stabilizeaza,apoi decorezi cu frisca si pudra cacao.

Reteta aici:

BAILEYS AND CHOCOLATE CHEESECAKE

http://iamchocolate.com/recipes.html

Niciun comentariu: