marți, 28 aprilie 2009
Negrese cu sfecla si ciocolata
Ingrediente:
90 g ciocolata neagra(75% cacao)
100 g faina
100 g pudra migdale
90 g zahar
90 g unt moale
4 oua
200 g sfecla cruda rasa
extract vanilie
zahar pudra pt decor
Pregatire:
Razi sfecla,lasi deoparte.
Topesti ciocolata pe baie abur.
Amesteci impreuna untul si ouale,apoi zaharul.Mixezi pana se albeste,adaugi ciocolata,faina,pudra migdale,sfecla,vanilia,amesteci bine.
Ungi o forma mica cu unt la baza,pui hartie copt.
Torni aluatul,coci in cuptorul preancalzit la 180*C,cca 30 min.Verifici cu lama cutitului sa iasa curata.
Reteta aici:
Beet Chocolate Brownies
http://www.latartinegourmande.com/2006/01/18/brownies-au-chocolat-noir-et-a-la-betterave-dark-chocolate-and-beet-brownies/
Etichete:
Aprlie 2009,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
migdale,
Prajitura,
sfecla,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu