vineri, 17 aprilie 2009
Tarte cu inghetata fructe si caju
Ingrediente:
Pt baza:
3/4 cana alune caju
1 Lingura nectar agave/miere
1 lingurita extract vanilie
1 praf sare
2 lingurite suc lamaie
1 Lingura cocos
Macini toate ingred in robot.Presezi in 2 forme care au fost captusite cu folie plastic.Deschidratezi cca 3 ore pana crusta se intareste destul sa-si pastreze forma,apoi lasi la uscat peste noapte.
Pt Umplutura:
1/2 cana alune caju
3 Linguri ulei cocos
2 Linguri suc lamaie
1 praf sare
2 Linguri apa
1 Lingura agave
1/2 cana cirese fara samburi
1/2 cana mango proaspat
Poti inlocui ciresele cu orice alt fruct:ananas,banane,etc.
Pui in blender toate ingred,la vit mare,pana se omogenizeaza,daca vrei poti lasa cateva bucati mai mari.
Torni in aparatul de facut inghetata.
Umplii crusta cu inghetata si decorezi cu felii mango.
Reteta aici:
Cherry & Mango Ice-Cream Cup
http://therawchefblog.com/cherry-mango-ice-cream-cup/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu