vineri, 24 aprilie 2009
Pui din bezea si glazura
Ingrediente:
200 g albus ou
600 g zahar
suc de la 1/2 lamaie
colorant galben si rosu
Pt glazura:
275 g zahar pudra
50 g albus
suc de la 1/2 lamaie
montate f tari,daca e nevoie mai adaugi zahar.
Pregatire:
Bati tare albusurile,zaharul,sucul lamaie,colorantul(galben),pui in cornet cu varful cu diametru de 18 pt a forma corpul.
Coci la 100*C pana sunt complet uscati.
In acelasi timp prepari glazura pui colorant galben.Odata coapte faci aripile si coada cu glazura,ciocul portocaliu(e suficient sa pui cateva picaturi colorant rosu in glazura galbena),creasta rosie si ochii cu ciocolata.
Reteta aici:
Pulcini di meringa
http://www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=118790
Etichete:
Aprlie 2009,
Bezele,
Condimente,
Desert,
Idei decorare,
lamaie,
sarbatori,
Sf Paste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu