vineri, 24 aprilie 2009
Sparanghel cu sos maltez
Ingrediente 6 portii:
2 cani(500 ml)suc portocale rosii
120 g unt nesarat
1 lingurita suc lamaie
3 galbenusuri
30 tije sparanghel subtire
2 oua fierte tari,tocate
Pregatire:
1.Pui sucul portocale la foc mare cca 15 min sau pana se reduce la 2 linguri,lasi deoparte sa se raceasca putin.
2.Incalzesti la foc mic untul si sucul lamaie.Pui in blender galbenusurile,amesteci cateva secunde,apoi adaugi incet amestecul de unt cateva picaturi treptat,pana amestecul se ingroasa.Adaugi sucul portocala amesteci sa se combine,asezonezi cu sare,piper.
3.Fierbi sparanghelul in apa sarata 2-3 min,apoi scurgi.Pt servit,imparti sparanghelul in 6 farfurii,presari deasupra putin sos si decorezi cu oul tocat.
Reteta aici:
Asparagus maltaise
http://www.taste.com.au/recipes/4879/asparagus+maltaise
Etichete:
Aperitiv,
Aprlie 2009,
Condimente,
lamaie,
portocale,
sparanghel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu