sâmbătă, 11 aprilie 2009
Potcoave cu Nutella
Ingrediente:
6 galbenusuri
3 albusuri
50 g faina prajituri /simpla
15 g malai/cornflour
1/2 lingurita praf copt
100 g zahar pudra
50 ml lapte proaspat
1 lingurita esenta vanilie
75 ml unt topit
1 Lingura pasta ciocolata/emulco
Nutella
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 200*C.
2.Pregatesti o tava de 25/25/5 cm,pui hartie,ungi.
3.Topesti Nutella pe baie apa pana se inmoaie.
4.Cerni peste:faina cernuta cu praful copt si malaiul.
5.In bol pui ouale si zaharul,bati pana se ingroasa ,luceste,albeste si se dubleaza in volum,apoi adaugi vanilia.
6.Adaugi alternativ faina si laptele,ultima fiind faina,amesteci usor.
7.Torni untul topit,amesteci delicat.
8.Iei cca 250 g amestec,il lasi simplu.
9.Adaugi la restu ciocolata,amesteci bine.
10.Torni aluatul simplu in cornet.
11.Torni aluatul cu ciocolata in tava.
12.Torni aluatul simplu peste cel de ciocolata.
13.Coci 5-7 min doar,nu rascoci,se crapa cand il rulezi.
14.Cand e complet copt rastorni,racesti.
15.Intinzi Nutella peste foaie si indoi un capat peste altul.
16.Racesti inainte sa tai pt servit.
Reteta aici:
Horse Shoe Nutella Roll
http://quickneasytreats.blogspot.com/2007/07/horse-shoe-nutella-roll.html
Etichete:
Aprlie 2009,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
malai,
Nutella,
Prajitura,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu