vineri, 24 aprilie 2009
Spirale cu spanac si branza
Ingrediente:
225 g foitaj
1 ou
1 Lingura apa
1/2 cana branza(Muenster/Monterey Jack)
1/4 cana parmezan
1 ceapa verde,tocata
1/8 lingurita pudra usturoi
280 g spanac congelat,tocat,scurs bine
Pregatire:
Dezgheti la temp camerei cca 40 min,foitajul.Preancalzesti cuptorul la 200*C.Amesteci oul si apa,lasi deoparte.Amesteci branza si parmezanul,adaugi ceapa si usturoiul.
Desfaci aluatul pe suprafata infainata usor.Ungi cu amestecul ou.Deasupra pui amestecul branza si spanacul.Incepi sa rulezi de la partea scurta,tai 20 felii(1 cm groase).Le pui pe hartia copt,le ungi cu ou,le coci 15 min pana sunt aurii.Servesti calde/la temp camerei.Ies 20 aperitive.
Reteta aici:
Spinach-Cheese Swirls
http://christycooks.com/cs2007/blogs/recipes/archive/2008/08/12/spinach-cheese-swirls.aspx
Etichete:
Aperitiv,
Aprlie 2009,
branza,
Condimente,
foitaj,
spanac,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu