vineri, 24 aprilie 2009

Paine crocanta cu parmezan


Ingrediente 4 portii:

20 g unt
1 cana ceapa fin tocata
1 lingurita rozmarin fin tocat
60 g faina simpla
10 g parmezan ras
sare

Pregatire:

Sotezi ceapa,rozmarinul in unt,la foc mic,pana e sticloasa(ceapa).
Iei de pe foc,adaugi sare,piper.In robot pui faina,branza,obtii un amestec faramicios,adaugi amestecul ceapa si formezi aluatul.Il pui intre 2 foi hartie copt si-l intinzi f fin,scoti hartia de deasupra,tai triunghiuri,pui in tava si coci in cuptorul preancalzit la 150*C,10 min sau pana sunt maro-aurii,le intorci si mai coci 5 min.Servesti cu sosul preferat.

Reteta aici:

Parmesan Parchment Bread

http://www.rivers.net.au/recipes.htm#ParmesanParchmentBread

Niciun comentariu: