vineri, 10 aprilie 2009
Biscuiti Iepurasi
Ingrediente cca 1 duzina:
2 cani faina obisnuita,+pt intins
1/2 lingurita praf copt
1/4 lingurita sare
1/2 cana/ 113 g unt nesarat,la temp camerei
1 cana zahar tos
1 ou mare,la temp camerei
1 lingurita extract vanilie
Pregatire:
1.Ceni:faina,praful copt,sarea in bol.Freci la vit medie-mare untul si zaharul,pana se umfla si albeste.Adaugi oul si vanilia.Reduci viteza la mic,cu mixerul pornit,adaugi treptat amestecul faina,mixezi sa se combine.Formezi un disc,infoliezi.Refrigerezi pana se intareste,cel putin 45 min/pana la 3 zile.
2.Preancalzesti cuptorul la 163*C.Pui aluatul pe supraf. usor infainata,intinzi de 3 mm gros.Cu o forma de 12 cm inaltime decupezi iepurasii.Ii pui in tava cu hartie,lasi 5 cm intre ei.Reantinzi si decupezi aluatul ramas.Refrigerezi pana se intaresc cca 15 min.
3.Coci pana sunt aurii 12-15 min.Lasi sa se raceasca pe hartie complet,pe gratar.
Biscuitii pot fi pastrati in vas etans la temp camerei pana la 1 saptamana.
Reteta aici:
Sugar Cookie Bunnies
http://www.marthastewart.com/portal/site/mslo/menuitem.fc77a0dbc44dd1611e3bf410b5900aa0/?vgnextoid=58e2c4a0286c7110VgnVCM1000003d370a0aRCRD&vgnextfmt=default&backto=true
Etichete:
Aprlie 2009,
biscuiti,
Condimente,
Desert,
sarbatori,
Sf Paste,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu